fbpx

Защо да изберете бетонни павета?

Изберете от нашата широка гама бетонни павета. Разполагаме с богато разнообразие от форми, цветови нюанси и повърхности. Предлагаме настилки както за пешеходно и автомобилно натоварване, така и за зони с високо натоварване и трафик в индустриалния сектор. Преди да се насочите към даден продукт е важно да знаете очакваната степен на натоварване на зоната, която искате да положите настилката. Бетонните павета с дебелина под 6см. и без фаска не са подходящи за автомобилно натоварване.

Бетонните павета са идеален избор за създаване на една перфектна градина. Те са по-издръжливи на натоварване и по-устойчиви на атмосверни условия. Също така лесно се подменят при необходимост.

бетонни павета

Екологични ли са бетонните павета?

Бетонните павета са също по-екологичен продукт от естествения камък, клинкера или асфалта като се отчита се целия живот на продукта, от добива на суровини до производството, транспортирането и монтажа до рециклирането. Полагат се лесно и бързо и са с ненадминато съотношение цена-производителност. Подпомагат за поддържането на естествения воден цикъл. Водата свободно преминава през фугите на бетонните павета и отива в почвата, което облекчава канализационната мрежа при поройни дъждове.

Като производител за нас е важно да предлагаме бетонни павета с висок инфилтрационен капацитет, които създават условия за една по-добра екосистема. Разгледайте настилка Филипополис, Еко паве и нашия патентован продукт “Аква лайт” позходящ за пешеходни и автомобилни участъци.  https://www.youtube.com/watch?v=hZlmA-7-9rM&t=82s

БЕТОННИ ПАВЕТА ЗА ВСЕКИ вкус

Настилките от бетон могат да бъдат поднесени в богата гама от повърхности, цветове и формати. Това ги адаптира към всеки стил и вкус. Настилка Ринг е подходяща за извити градински пътеки и декоративни кръгове. Ако търсите продукт за автентични градини и селски къщи, може да се насочите към павета Филипополис. За привържаниците на класическия стил е подходяща настилка Бранденбург, която е з размера. А в случай, че вашия проект е в модерен стил, настилка Линеро https://rubikonbeton.com/produkt/nastilka/ ще се впише чудесно. Широкоформатната плоча Плаза е подходяща за пространства около басейни и стъпки в тревни площи.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Обади ни се
Адрес