fbpx

Нашите изделия са произведени от естествени български природни ресурси и като естествен продукт бетонът с течение на времето се развива и съзрява. Той не е вреден за околната среда и кореспондира перфектно с всички материали като дърво, стъкло, метал, камък и др. Бетоновите изделия лесно се поддържат и почистват, също така са устойчиви и здрави дълги години. За разлика от щампованите настилки, които лесно се напукват предимството при паветата и плочите, е че при повреждане на места лесно се изваждат и се подменят с нови за минути.

Предимства от използването на павета за вашата автомобилна алея

Ако тръгнете по която и да е квартална улица, ще видите голямо разнообразие от материали за алеята – павета, асфалт, бетон, щампован бетон и др. Какви тогава са предимствата от избора на павета за вашата автомобилна алея?

 1. Здравина

Бетонните павета са по-здрави. Всъщност паветата обикновено са два до три пъти по-здрави от бетона, излят на място. Комбинацията от по-голямо натоварване на бетон на м2 и контролът на качеството, който се прилага при произведения камък, означава, че паветата имат повишена якост, докато излятия бетон може да има несъответствия навсякъде, което води до дългосрочни проблеми с издръжливостта.

 1. Гъвкавост

Методът, по който се монтират бетоновите павета, води до естествена гъвкавост на повърхността. Тази гъвкавост позволява на паветата да се регулират с промяната на замръзване/размразяване, като на практика елиминира напукването, което се среща по-често при бетона или асфалта за излят на място.

 1. Лесни за подмяна

Когато асфалтова или бетонна алея се повреди, обикновено цялата алея трябва да бъде ремонтирана. С паветата обаче можете да замените само зоната, която се нуждае от подмяна. Смяната на павета е лесна, не изисква голямо специализирано оборудване, може да се извърши за един ден и дори може да то направите сами.

 1. Универсалност на стила

С павета вашият дизайн е ограничен само от въображението. Смесването на цветове и текстури и полагането на шарки може да създаде великолепен дизайн, превръщайки вашата алея в тема за разговори в квартала. Можете да изберете павета, които да съответстват на характера и цвета на вашия дом, придавайки на алеята ви модерен привкус или ретро чар.

 1. Ползи за околната среда

Управлението на дъждовните води се превръща в основен екологичен проблем, засягащ общините. Ние предлагаме най-широкия избор от опции за пропускливи настилки на пазара, което означава, че можем да отговорим на изискванията ви за визията, която ви харесва.

Въпреки че проектите с павета понякога струват малко повече от други, това е инвестиция, която си заслужава, защото е дългосрочно и устойчиво решение. Това, в комбинация с горните предимства, прави паветата несравнима опция за вашата алея.

Ако обмисляте да инсталирате нова алея с бетонови настилки, разгледайте нашите идеи за проекти за алеи, посетете ни на място или ни пиште на .

Здравина и елегантна визия – така можем да характеризираме нашите настилки. Производствения процес започва с долния слой на изделието съдържащ висококачествен бетон, комбиниран с висока концентрация на камък, което прави паветата с твърда здравина и издържливост. След това комбинираме отбрани фини агрегати и висока концентрация на цимент и цветен пигмент в горния слой. Смесването на бетона е основният фактор за постигане на оптимално качество на крайния продукт и се определя от микроструктурата, затова нашите вибропресовани продукти са с перфектна повърхност, здрава структура, отлично качество и 10 годишна гаранция.

Зелената ефективност е свързана с измерването на специфични екологични, икономически и социални въздействия на всеки продукт вземайки се предвид фактори като производство, доставка, употреба и рециклиране. Използваме почти изцяло регионални ресурси в производството. Превозваме 80% от инертните материали в радиус от 60км. и свеждаме до минимум емисиите на CO2. Продуктите от бетон са екологично чисти и всички наши изделия могат да бъдат рециклирани. Не разходваме питейна вода за производствена дейност. Водата, която ползваме е от собствени кладенци.

 • Поискайте препоръка 

  Попитайте ваши  познати, дали познават добър изпълнител. След това разгледайте уебсайта му и вижте дали има ли референции и какви проекти изпълнява. 

 • Материали 

  Вида на материалите за основата са от съществено значение за всеки проект. Ако те са с лошо качество, проектът няма да се получи добре. Изпълнителят ще трябва да използва подходящи материали, така че резултатът да е дългосрочен.  

 • Договор и гаранция

Това ще очертае за какво е отговорен изпълнителят и за какво сте отговорни вие (т.е. осигуряване на захранване, тоалетни съоръжения, организиране на всякакви необходими сделки с трети страни и т.н.)

Документът за обхвата на работата трябва да бъде възможно най-подробен, като обхваща всички области на проекта. Уверете се, че документирате в писмена форма всички промени във всеки елемент от проекта (които след това трябва да бъдат подписани от съответните страни).

Изпълнителят трябва да предостави гарания за полатането на настилката.

 • Свържете се с нас 

Ние можем да ви препоръчаме изпълнител, който е работил с нашите изделия и е с добро име в бранша.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Обади ни се
Адрес