fbpx

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПРОДУКТИ ОТ БЕТОН

Нашите изделия са произведени от естествени български природни ресурси и като естествен продукт бетонът с течение на времето се развива и съзрява. Той не е вреден за околната среда и кореспондира перфектно с всички материали като дърво, стъкло, метал, камък и др. Бетоновите изделия лесно се поддържат и почистват, също така са устойчиви и здрави дълги години. За разлика от щампованите настилки, които лесно се напукват предимството при паветата и плочите, е че при повреждане на места лесно се изваждат и се подменят с нови за минути.

иновативни технологии

Целия производствен цикъл е изцяло автоматизиран, под стриктен контрол на всяки един етап от производството. Смесването на бетона е основният фактор за постигане на оптимално качество на крайния продукт и се определя от микроструктурата, затова ние се доверихме на лидера в сферата на произвоство на смесители, немската компания Eirich. Затова нашите вибропресовани продукти са с перфектна повърхност и отлично качество.

Зелена ефективност

Зелената ефективност е свързана с измерването на специфични екологични, икономически и социални въздействия на всеки продукт вземайки се предвид фактори като производство, доставка, употреба и рециклиране.

 

Използваме почти изцяло регионални ресурси в производството. Превозваме 80% от инертните материали в радиус от 60км. и свеждаме до минимум емисиите на CO2

Продуктите от бетон са екологично чисти и всички наши изделия могат да бъдат рециклирани.

Не разходваме питейна вода за производствена дейност. Водата, която ползваме е от собствени кладенци.

10 години гаранция

Здравина и елегантна визия – така можем да характеризираме нашите настилки. Производствения процес започва с долния слой на изделието съдържащ висококачествен бетон, комбиниран с висока концентрация на камък, което прави паветата с твърда здравина и издържливост. След това комбинираме отбрани фини агрегати и висока концентрация на цимент и цветен пигмент в горния слой. Смесването на бетона е основният фактор за постигане на оптимално качество на крайния продукт и се определя от микроструктурата, затова нашите вибропресовани продукти са с перфектна повърхност, здрава структура, отлично качество и 10 годишна гаранция.

Start typing and press Enter to search

Обади ни се
Адрес