fbpx

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПРОДУКТИ ОТ БЕТОН

Нашите изделия са произведени от естествени български природни ресурси и като естествен продукт бетонът с течение на времето се развива и съзрява. Той не е вреден за околната среда и кореспондира перфектно с всички материали като дърво, стъкло, метал, камък и др. Бетоновите изделия лесно се поддържат и почистват, също така са устойчиви и здрави дълги години. За разлика от щампованите настилки, които лесно се напукват предимството при паветата и плочите, е че при повреждане на места лесно се изваждат и се подменят с нови за минути.

иновативни технологии

Целия производствен цикъл е изцяло автоматизиран, под стриктен контрол на всяки един етап от производството. Смесването на бетона е основният фактор за постигане на оптимално качество на крайния продукт и се определя от микроструктурата, затова ние се доверихме на лидера в сферата на произвоство на смесители, немската компания Eirich. Така нашите вибропресовани продукти са с перфектна повърхност и отлично качество.

10 години гаранция

Здравина и елегантна визия – така можем да характеризираме нашите настилки. Производствения процес започва с долния слой на изделието съдържащ висококачествен бетон, комбиниран с висока концентрация на камък, което прави паветата с твърда здравина и издържливост. След това комбинираме отбрани фини агрегати и висока концентрация на цимент и цветен пигмент в горния слой. Смесването на бетона е основният фактор за постигане на оптимално качество на крайния продукт и се определя от микроструктурата, затова нашите вибропресовани продукти са с перфектна повърхност, здрава структура, отлично качество и 10 годишна гаранция.

бетонни павета
зелена ефективност

Зелената ефективност е свързана с измерването на специфични екологични, икономически и социални въздействия на всеки продукт вземайки се предвид фактори като производство, доставка, употреба и рециклиране. Използваме почти изцяло регионални ресурси в производството. Превозваме 80% от инертните материали в радиус от 60км. и свеждаме до минимум емисиите на CO2. Продуктите от бетон са екологично чисти и всички наши изделия могат да бъдат рециклирани. Не разходваме питейна вода за производствена дейност. Водата, която ползваме е от собствени кладенци.

обяви
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Нашият сайт използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за Бисквитки

Обади ни се
Адрес