fbpx
плочи плаза

Преоткрийте природата с модерния дизайн на Плаза!

Плочи Плаза са олицетворение на съвременния стил и придават ултрамодерен облик на всяко пространство.  Изчистените линии  на тези плочи се съчитават перфектно с постройки в модерен минимализъм. Всяка плоча е с различен принт, което създава усещане за „жива“ настилка в хармония с природата. Предлага се в размер 60/30/6 (l/w/h) , без фаска в цвят графит и две колормикс вариации.

 ПРИЛОЖЕНИЕ 

В цвят графит плочите могат да се поставят без разминаване или да се ползват като стъпки в трева или чакъл . Препоръчваме, когато плочи Плаза са в колормикс Тера да се редят с 30% разминаване в редовете за по-добър визуален ефект. Колормикс Тера интерпретира цветовете на естествения камък в една по-съвременна визия на плоча без фаска. 

Плаза са плочи без фаска, което благоприятства за поставянето им до басейни.  Разработеният специално за нас колормикс Лагуна от преливащи тюркоазени и бели цветове  е подходящ за приложение до водни басейни, бели постройки, беседки или пространства за отдих и релакс.  Тюркоазените нюанси напомнящи морска пяна предават екзотика и характер на визията. Определено плочите в колормикс Лагуна са за по-смели и ексцентрични проекти, които няма да останат незабелязани. Може да се комбинира с настилка Линеро в бяло, което предава допълнителна динамика на плочите Плаза. виж тук

плочи плаза

плочи плаза

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

l/ w/ h                   Бр./м2                Бр./палет             м2/палет              Кг./палет            Фаска      

60/60/6                   55,5                       60                       10,81                       1440                   без        

ЦВЕТОВЕ И ПОВЪРХНОСТИ

плочи плаза

Как да изберем подходящия колормикс за нашата градина

Колормикс Лагуна е подходящ за зони около басейни и морски вили като се комбинира отлично със Система за огради Пълдин  в бяло.

ПРЕДИМСТВА

ПРИЛОЖЕНИЕ

плочи
плочи плаза

ГАЛЕРИЯ ЛАГУНА

ГАЛЕРИЯ ТЕРА

ГАЛЕРИЯ СИЕНА

ГАЛЕРИЯ ФЛАМИНГО

ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Обади ни се
Адрес