fbpx

ПРЕВЪРНЕТЕ ВАШИЯ ДВОР В
ЛЮБИМО МЯСТО ЗА РЕЛАКС

Дизайнът на терасата или вътрешния двор винаги е вълнуващо предизвикателство. Повечето хора използват това пространство за почивка и релакс, следователно то трябва да бъде планирано и изпълнено така, че да е функционално, удобно и красиво. Цветовете и формите на настилката трябва да са съобразени с постройките в близост до тях и не на последно място приятната гледка в градината да допринася за релакс. Ние Ви предлагаме стилово разнообразие на форми и цветове, от които да направите своя избор.


ВЪРНЕТЕ ЧАРА НА
СТАРАТА СЕЛСКА КЪЩА

Настилка Бранденбург перфектно се вписва в атмосферата на българското село. Вълнообразните ръбове на паветата са проектирани така, че да не натрапват ретро визия, а да създават усещане за баланс между минало и настояще. Разработихме колормикс нюанс специално за тази настилка, като се вдъхновихме от материалите, които са се използвали за строежа на старите къщи в нашите села – камъкът и дървото за планинските, а за полските –  пръстта и сламата.   Преливащите земни нюанси ви пренасят в уютния и спокоен двор на старата селска къща. Тази настилка е идеален избор за тези, които искат да реновират запустелите постройки на село, като запазят автентичния им облик. 

СЪВРЕМЕНЕН

Плочи Плаза и настилка Линеро са нашите две предложения, които си кореспондират отлично с модерната визия на сградите около тях.

традиционен

Ако не искате да рискувате с по-ексцентрични цветове и форми настилките Бранденбург и Пиаца са подходящи за проекти с традиционна визия.

индустриален

В категорията идустриални продукти ви предлагаме настилки за средно и тежко натоварване на паркинги, пътища, промишлени зони и др.  

РЕТРО

Ретро дизайна внася уют и топлина във вашата градина. С него ще създадете романтично настроение и спокойствие в двора.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Обади ни се
Адрес