fbpx

Защо да изберете павета?

Изберете от нашата широка гама павета. Разполагаме с богато разнообразие от форми, цветови нюанси и повърхности. Предлагаме настилки както за пешеходно и автомобилно натоварване, така и за зони с високо натоварване и трафик в индустриалния сектор. Преди да се насочите към даден продукт е важно да знаете очакваната степен на натоварване на зоната, която искате да положите настилката. Паветата с дебелина под 6см. и без фаска не са подходящи за автомобилно натоварване. Бетонните павета са идеален избор за създаване на една перфектна градина. Те са по-издръжливи на натоварване и по-устойчиви на атмосверни условия. Също така лесно се подменят при необходимост.

бетонни павета

Екологични ли са бетонните павета?

Бетонните павета са също по-екологичен продукт от естествения камък, клинкерните павета или асфалта като се отчита се целия живот на продукта, от добива на суровини до производството, транспортирането и монтажа до рециклирането. Полагат се лесно и бързо и са с ненадминато съотношение цена-производителност. Бетонните павета подпомагат за поддържането на естествения воден цикъл. Водата свободно преминава през фугите и отива в почвата, което облекчава канализационната мрежа при поройни дъждове.

Като производител за нас е важно да предлагаме настилки с висок инфилтрационен капацитет, които създават условия за една по-добра екосистема. Разгледайте настилка Филипополис, Еко паве и нашия патентован продукт “Аква лайт” позходящ за пешеходни и автомобилни участъци.  https://www.youtube.com/watch?v=hZlmA-7-9rM&t=82s

ПАВЕТА ЗА ВСЕКИ вкус

Настилките от бетон могат да бъдат поднесени в богата гама от повърхности, цветове и формати. Това ги адаптира към всеки стил и вкус. Настилка Ринг е подходяща за извити градински пътеки и декоративни кръгове. Ако търсите продукт за автентични градини и селски къщи, може да се насочите към павета Филипополис. За привържаниците на класическия стил е подходяща настилка Бранденбург, която е з размера. А в случай, че вашия проект е в модерен стил, настилка Линеро https://rubikonbeton.com/produkt/nastilka/ ще се впише чудесно. Широкоформатната плоча Плаза е подходяща за пространства около басейни и стъпки в тревни площи.

Start typing and press Enter to search

Обади ни се
Адрес